• Kök
  • Knivuppsättning
  • Dessert

Info om pizzabak:
Ugnen rymmer 20 limpor och 15-20 kg ved går det åt för att få den riktigt varm ca 450 grader. Det tar inte mer än 90 sekunder att baka av en pizza. Fördelen med vår surdegsbotten är att vi låter den kalljäsa över natten så att den sen bubblar upp fint i kanterna.
Men med denna ugn kan man göra så mycket mer, underbara grytor, stekar som man sätter in efter dagens bak och låter stå hela natten. Skorpor eller maränger bakar man klart morgonen efter. Det är lite pyssel och tricks innan man får kläm på det hela. Här ser ni gamle vännen och mästerkonditorn Jan Hedh i farten med att baka bröd av olika sorter. Janne körde med mig hela dagen så att jag var alldeles slut när det passet var avklarat. Är man intresserad av att baka med Janne så får man vara ute i god tid och ha en välfylld plånbok. Men valuta för pengarna får ni.

Hyr Vedugnen uteplatsen eller mitt kök och ha en garanterad rolig stund med familj och vänner eller med företaget.
 Kom och prova på att laga mat i vedeldad ugn, Fantastiska surdegspizzor, dessertpizzor, mustiga grytor och äppelkakor mm. Ni hyr in er lagar er egen mat med eller utan lite hjälp av mig, det bestämmer ni.  Ni tar med egen dryck.
 

 

 

Pizzabak